Onderdelen shoonstralen

Duurzaam autorijden?

Auto’s kunnen héél lang meegaan.
In musea staan niet voor niets heel oude auto’s en die zijn vaak nog rijdend.
Als je wilt kan je die gewoon gebruiken om je dagtochtje mee te maken, maar de eigenaar vind ze daar te kostbaar voor….: te kóstbaar, niet te kwétsbaar voor alle duidelijkheid.

Ook wij vinden dat je onderdelen pas hoeft te vervangen als reparatie risico’s met zich mee gaat brengen. Gebruik je onderdelen ajb tot dat moment, gooi ze niet eerder weg.

Maar…. het kan ook heel leuk zijn om onderdelen gewoon heel mooi te maken, terwijl dat in het originele ontwerp van je auto niet meegenomen is.

Vandaar dat we gereviseerde onderdelen aanbieden, voor relatief goedkope reparaties, maar ook voor “tuning” van je MX5.

Remklauwen

Gereviseerde remklauw vóór


Wij stralen je remklauwen helemaal schoon, zoals op de foto, zodat je ze in elke gewenste kleur of met blanke lak kan laten spuiten.

Kleppendeksel

Een mooi geverfd kleppendeksel bijvoorbeeld? Wij stralen je kleppendeksel voor je zodat hij superschoon is en klaar om geverfd/gespoten te worden. Eyecatcher!

Inlaatspruitstuk

Als je echt onder de motorkap wat wilt laten zien is een inlaatspruitstuk in kleur gespoten of geverfd wel iets uit de eredivisie.

Wij stralen je onderdelen weer schoon voor je, zodat ze klaar zijn voor spuiten/verven/powdercoat, verchromen, wat je maar wilt.