Onderdelen coaten

Duurzaam autorijden?

Auto’s kunnen héél lang meegaan.
In musea staan niet voor niets heel oude auto’s en die zijn vaak nog rijdend.
Die kan je gewoon gebruiken om een dagtochtje mee te maken, maar de eigenaar vindt ze daar te kostbaar voor….: te kóstbaar, niet te kwétsbaar voor alle duidelijkheid.

Ook wij vinden dat je onderdelen pas hoeft te vervangen als reparatie risico’s met zich mee gaat brengen. Gebruik je onderdelen ajb tot dat niet meer kan, gooi ze niet eerder weg.

Maar…. het kan ook heel leuk zijn om onderdelen gewoon heel mooi te maken, terwijl dat in het originele ontwerp van je auto niet meegenomen is.

Vandaar dat we coating van onderdelen aanbieden, voor “tuning” van je MX5.

Remklauwen


Je remklauwen bijvoorbeeld kan je in iedere gewenste kleur krijgen, met een blanke lak laag, in powdercoat. Kost geld (± €700,= voor alle klauwen), maar dan zijn je remklauwen gereviseerd, dus technisch weer nieuw, prachtig mooi en zo ongeveer vereeuwigd door de beschermende coating. Klaar voor een show en daarna een wereldreis, omdat het kan 🙂

Kleppendeksel

Een mooi gecoat kleppendeksel bijvoorbeeld? Eyecatcher!

±€ 220,= :we maken hem van binnen én van buiten schoon, powdercoat in bijna alle kleuren met een extra laag blanke powdercoat en weer gemonteerd met een nieuwe pakking.
We kunnen de letters nog in een contrasterende kleur doen, tegen een kleine meerprijs.

Velgen kan ook, prijs altijd op aanvraag. Velgen met een powdercoat én blanke powdercoatlaag blijven heel lang mooi, want er krijgt maar weinig vat op zo’n coating.
Stoepranden natuurlijk wel, maar zout bijvoorbeeld niet, en omdat men tegenwoordig zelfs in hittegolven zout strooit op de weg is dat mooi meegenomen.