Klantenverhalen

Tja….. je vindt natuurlijk een hoop info en meningen op de site, maar dat is allemaal door ons zelf geschreven…., dus lees en je komt er achter wat anderen over MX5onderhoud zeggen.

Bert (2-1-2021)

Gebeld voor mijn MX5 die niet goed liep, ik kon direct terecht.Klein familiebedrijf met verstand van de MX5!Wat bleek: bougiekabel kapot. Ik ben op weg geholpen met een setje tweedehands kabels.Vertrouwd en deskundig adres: in de toekomst laat ik hier mijn onderhoud doen!

Rik (28-12-2020)

Een leuk bedrijf met enthousiaste, deskundige en no-nonsense mx-5 ‘nerds’  waar je altijd welkom bent. Mijn eerste ervaring met Paul en Niels was een paar maanden terug toen ik mijn pas aangeschafte ncfl heb laten inspecteren . Ik kreeg er meteen advies bij over het vervangen van mijn dempers wat ik van plan was zelf te gaan doen. Daarna  nog een paar keer langs gewipt voor technische ondersteuning.  En tenslotte de uitlijning laten doen en en-passant montage van nieuwe banden.  Tijdens het uitlijnen kon ik precies aangeven welk stuur-, bocht- en weggedrag ik wilde hebben; en ook waar ik een compromis moest maken. En ik heb gekregen waar ik om vroeg: hij stuurt weer heerlijk op de manier zoals ik het graag heb! Kortom, een specialist waar ik terug blijf komen.

Sim (16-12-2020)

Bij mx5onderhoud geweest voor inspectie en onderhoud van mijn nieuwe aankoop. De ontvangst was hartelijk en Paul en Niels hebben duidelijk verstand van hun/onze geliefde 5’jes. Ze geven gericht advies en duidelijk antwoord op je vragen. 

De persoonlijke aanpak en uitgebreide kennis hebben mij overtuigd dat mijn MX-5 hier in goede handen is!

Jay (6-11-2020)

Van een klein vraagje en wat advies naar een complete verandering en upgrade.

Ik had wat vragen met betrekking tot de algemene staat van mijn auto en kon zomaar langs komen. Na super geholpen te zijn heb ik besloten om de rest van de punten die ik had door hun te laten verhelpen/veranderen. Conclusie; een perfect sturende Mazda MX-5 met Tein schroefset die voldoet aan de verwachtingen en eisen die ik stel aan een MX-5 voor dagelijks gebruik.

Kortom gewoon een garage met verstand, en misschien nog wel belangrijker tegenwoordig. Tijd voor de klant en zijn behoeftes, waar vind je die nu nog….?

Deze liefhebbers zijn aan te raden!!